Je kunt de golven niet stoppen,

wel leren surfen!

 

Jon Kabat-Zinn

Van moment tot training

Ik laat je de kracht van even stilstaan ervaren. Met volle aandacht in het moment zijn. Zodat ruimte ontstaat voor focus, ontspanning en geluk. Het aanbod varieert van een lunchwandeling tot een 8-weekse training. Qua locatie wisselt het van Amersfoort tot aan de zee. Natuurlijk kom ik ook graag naar jou of je organisatie toe. 

Voor mij is het belangrijkste een moment tijd voor jou of je team te bieden. Om kennis te maken of juist de ervaring te verdiepen. Ook advies geven over hoe je aandacht het beste inzet in de zorg, loopbaan of ander vraagstuk doe ik graag. Creatief oplossingen verzinnen voor wat speelt.

 

Persoonlijk

Ik werk het liefst met kleine groepen of individueel, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer. Ik ben bekend met de hectiek van de werkvloer en heb een professionele en praktische aanpak. Mensen raken met stilte doe ik heel graag. Dat enthousiasme straal ik uit en geeft energie. 

Blijst voldoet aan alle eisen voor categorie 1 certificering. Vaak is vergoeding mogelijk vanuit de ziektekostenverzekering. Ook de werkgever, belastingdienst of UWV geeft vaak (gedeeltelijk) vergoeding. Mochten kosten een probleem zijn, dan hoor ik het graag om de mogelijkheden te bespreken. 

Verbinden

Ik werk graag samen om de kwaliteit en continuiteit te borgen. Met trainers mindfulness of aanvullende expertises waar nodig. Ik ben aangesloten bij Mindful Onderwijs, Meditatie.live, De Tafel van Zijn en Mindful Netwerk en lid van de VMBN en de VVM.

logo-M-N-brengt-samen881x230.png
VMBN_logo.png
VVM-transparant-small-ae71f305.png

Benieuwd hoe anderen het aanbod ervaren hebben? Kijk dan op LinkedIn of lees hier refererenties van zowel particulieren als organisaties, waaronder Rabobank, Rijksoverheid, Patientenvereniging en Xcellent.

Wanneer het aanbod niet het gewenste resultaat geeft, dan hanteer ik niet goed geld terug garantie! Gelukkig heb ik dit nog nooit hoeven toepassen.

 
  • LinkedIn
  • Stilte Inzicht en Inspiratie
  • Instagram

Blijst Training & Advies - Henriëtte Dierckxsens - 06-57300237 - Van Bemmelstraat 59 3818 PB Amersfoort - Henriette@blijst.nl - KvK 67758940 VMBN-registratienr: 20181195