Je kunt de golven niet stoppen, maar wel leren surfen - Jon Kabat Zinn

Van moment tot training

Mijn aanbod varieert van een lunchwandeling tot een 8-weekse training. Qua locatie wisselt het van Amersfoort tot aan de zee. Natuurlijk kom ik ook graag naar jou of je organisatie toe.

 

Voor mij is het belangrijkste een moment tijd voor jou of je team te bieden. Om kennis te maken of juist de ervaring te verdiepen.

 

Ik werk het liefst met kleine groepen of zelfs individueel, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer.

Heb je vragen of een wens, dan hoor ik het graag!

online special.png

Mindfulness Training

Meer energie, rust en focus?

In 8 weken minder doen en meer bereiken

Online

Mindfulness op jouw moment

Stiltedag aan Zee

Heerlijk uitwaaien!

Vrijblijvend programma

Workshop

Handvatten krijgen voor op het werk.

Lunchsessie

Even opladen op het midden van de dag!

Advies

Wensen, coaching, aandacht opnemen in bestaand programma?

Benieuwd hoe anderen het aanbod ervaren hebben? Kijk dan op LinkedIn of lees hier refererenties van zowel particulieren als organisaties, waaronder Rabobank, Rijksoverheid, Patientenvereniging en Xcellent.

 

Verbinden en versterken

Ik werk graag samen om de kwaliteit en continuiteit te borgen. Met trainers mindfulness of aanvullende expertises waar nodig. Ik ben aangesloten bij Mindful Netwerk, de VMBN, Meditatie.live en de VVM.

 

Blijst voldoet aan alle eisen voor categorie 1 certficering. Vaak is vergoeding mogelijk vanuit de ziektekostenverzekering. Ook de werkgever, belastingdienst of UWV geeft vaak (gedeeltelijke) vergoeding. Mochten kosten een probleem blijven, dan hoor ik het graag om de mogelijkheden te bespreken. 

  • LinkedIn
  • Stilte Inzicht en Inspiratie
  • Instagram

Blijst - Training & Advies - Henriëtte Dierckxsens - 06-57300237 - Postadres Van Bemmelstraat 59 3818 PB Amersfoort - Henriette@blijst.nl - KvK 67758940 VMBN-registratienr: 20181195