Inspiratiedag

Even alle tijd om op te laden! Tijdens deze dag kun je deelnemen aan een vrijblijvend programma met o.a. een wandeling in stilte en verschillende meditaties. Er is voldoende tijd voor eigen invulling: tekenen, lezen, schrijven... Belangrijkste is dat je de dag naar jouw wens invult.

Naast dat je deze dag privé kunt boeken, bied ik de dag ook zakelijk aan. Even met collega's uit de hectiek van de dag en in stilte of in combinatie met overleg of brainstorm momenten de tijd hebben voor jezelf, het team of bedrijf.

In de ontspanning ontstaan vaak mooie inzichten op persoonlijk vlak, maar zeker ook zakelijk. Vaak nemen we hier de tijd niet voor, terwijl even stilstaan en afstand nemen zo waardevol kan zijn.

Voor ik mindfulness deed, voelde ik me soms net een oplaadbatterij. Ik ging door tot mijn energie op was en dan pas nam ik de tijd om weer bij te tanken. Nu neem ik elke dag even tijd voor opladen en af en toe dus een hele dag, weekend of week.

En naast energie geeft een dag vaak nieuwe inzichten.

Door niet te spreken, zie je duidelijker. Mahatma Ghandi

Inclusief:​

√ Programma van 10:30 - 17:30

√ Lunch, koffie, thee, sap en fruit

√ Landgoed de Horst Driebergen

√ Max 6 personen

Kosten € 75 per persoon incl btw

 

Op 24 november is de eerstvolgende stiltedag. 

 

Zakelijk bespreek ik graag de wensen en mogelijkheden. Qua locatie kan deze dag incompany of op locatie georganiseerd worden.