Lunchsessie

Vaak beginnen we de werkdag met energie, maar gaan we moe richting huis. Tijdens de lunch is een mooi moment om in korte tijd met de afdeling of diverse medewerkers het effect van even stilstaan te laten ervaren.

 

Je neemt met elkaar bewust de tijd om op te merken hoe het gaat en vaak geeft dat inzicht rust, maar ook energie om de dag bewuster voort te zetten. 

 

Naast een oefening altijd kort uitleg, zodat iedereen naast rust, nieuwe energie ook altijd voor zichzelf de sessie kan vertalen naar de dagelijkse werkzaamheden. 

Thema’s kunnen zijn: Opmerken; Communiceren; Even stilstaan; Prioriteren; Focus en Energiebalans. Indien gewenst kan ingegaan worden op onderwerpen die aandacht vragen. 

De sessies kunnen binnen, maar ook buiten plaatsvinden tijdens een wandeling. Ook kan ik indien gewenst een locatie regelen extern waar de sessies kunnen plaatsvinden. 

Het is mogelijk om een lunch aan te bieden of de medewerkers vragen lunch zelf mee te nemen of voor- of achteraf te lunchen. Dit is naar eigen wens.

Na afloop zal een mail gestuurd worden met daarin de belangrijkste tips uit de sessie.

 

Deelnemers ervaren het vaak erg prettig om in korte tijd rust te vinden en inzichten te krijgen. Door een sessie een aantal keer aan te bieden, levert een groter effect. 

Even opladen op het midden van de dag!

Inclusief:​

√ Vrijblijvend kennismaken

√ Sessie van 30 - 60 minuten

√ Incompany of op locatie

√ Max 20 personen

√ Elke sessie eigen thema

Kosten vanaf € 125 excl btw. Ik breng €0,50 reis en tijdkosten in rekening en eventuele huur of inkoop lunchpakketten