Lunchsessie

Vaak beginnen we de werkdag met energie, maar gaan we moe richting huis. Tijdens de lunch is een mooi moment om in korte tijd met de afdeling of diverse medewerkers het effect van even stilstaan te laten ervaren.

 

Je neemt met elkaar bewust de tijd om op te merken hoe het gaat en vaak geeft dat inzicht, rust, maar ook inspiratie om de dag bewuster voort te zetten. 

 

Naast een oefening altijd kort uitleg, zodat ieder de sessie kan vertalen naar de dagelijkse werkzaamheden.

Thema’s kunnen zijn: Opmerken; Communiceren; Even stilstaan; Prioriteren; Focus en Energiebalans. Indien gewenst kan ingegaan worden op onderwerpen die aandacht vragen. 

De sessies kunnen binnen, maar ook buiten plaatsvinden tijdens een wandeling. Ook kan ik een locatie regelen indien gewenst.

Het is mogelijk om een lunch aan te bieden of de medewerkers vragen lunch zelf mee te nemen of voor- of achteraf te lunchen. Dit is naar eigen wens.

Na afloop zal een mail gestuurd worden met daarin de belangrijkste tips uit de sessie.

 

Deelnemers ervaren het vaak erg prettig om in korte tijd rust te vinden en inzichten te krijgen. Een sessie in een reeks aanbieden, levert een groter effect. 

Even opladen op het midden van de dag!

Inclusief:​

√ Vrijblijvend kennismaken

√ Sessie van 30 - 60 minuten

√ Incompany, online of op locatie

√ Max 20 personen

√ Elke sessie eigen thema

Kosten vanaf € 150 excl btw. Ik breng €0,50 reis en tijdkosten in rekening en eventuele huur of inkoop lunchpakketten  

 

  • LinkedIn
  • Stilte Inzicht en Inspiratie
  • Instagram

Blijst - Training & Advies - Henriëtte Dierckxsens - 06-57300237 - Postadres Van Bemmelstraat 59 3818 PB Amersfoort - Henriette@blijst.nl - KvK 67758940 VMBN-registratienr: 20181195