Mindful coaching

Mindfulness is niet graven in het verleden of fantaseren over de toekomst, maar echt ervaren in het nu. Voor wie dat prettig vindt, biedt deze aanpak veel voordelen. Vraagstukken die spelen kunnen privé of op werk zijn. Vaak kom ik deelnemers tegen die worstelen met de vraag welke kant zij op willen met werk. 

In een loopbaan oriëntatie sta je stil bij een beroep dat je aanspreekt of misschien niet direct en dan een dag meelopen. Daarna evalueren we met oefeningen deze werkdag. Je beeld over een volgende stap zal scherper en helder worden. Zo kun je doorgaan tot je de richting hebt gevonden dat je past.

Soms is het niet per se de ervaring, maar de mindset die een volgende stap belemmert. Dan is met oefeningen ontdekken hoe je de mindset positiever kunt zetten heel behulpzaam.

 

Wat je aandacht geeft groeit. Vaak zie je deelnemers groeien in zelfvertrouwen en actie gerichtheid: stap voor stap op weg naar ideaal werk. Dit kan zowel een nieuwe baan als het opnieuw inrichten van je bestaande functie zijn.

Vrijblijvend kennismaken en dit gesprek is echt bedoeld om te bepalen welke vraag je hebt en of mindful coaching je daarbij kan helpen. Ook bepalen we wat het verwachte aantal sessies is. Uiteraard geef ik je graag eerste tips mee ook als je besluit de coaching niet te gaan doen.

Voor de coaching ben je welkom in Amersfoort, maar ook op andere locaties of incompany kunnen de sessies aangeboden worden.

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Inclusief:​

√ Vrijblijvend kennismaken

√ 3 tot 9 sessies van 1,5 uur

√ Mooie locatie in Amersfoort

√ Individueel

√ Persoonlijke ondersteuning

Start in overleg

 

Kosten € 200 incl btw per sessie

Betaalt je werkgever? Dan is het tarief € 200 excl btw per sessie

 

Wil je op de andere locatie afspreken?

Ik breng €0,50 reis en tijdkosten in rekening en eventuele huur