Online special

Het beste van mindfulness en agile werken!

Juist nu antwoord vinden op je vraag!

 

Misschien heb je het nu zo druk dat weinig ruimte voor je eigen vragen overblijft. Of heb je juist alle tijd, maar weet je niet hoe te beginnen. 

Je denkt dat komt nu de crisis wel weer. Maar ook daarna blijft tijd en aandacht geven aan wat voor jou belangrijk is vaak moeilijk. Je bent daarin zeker niet de enige!

Voor sommigen is een mindfulness training heel goed passend. Voor anderen is de training in deze hectische periode te intensief of spreekt mediteren niet aan. Terwijl juist nu even stil staan zo belangrijk is. Opmerken hoe het met je is en ontdekken welke patronen in een stressvolle situatie als deze op de voorgrond staan. Zodat je ook nu heel bewust stappen kunt zetten ipv automatisch reageren.

Al langer loop ik met de gedachte het beste van mindfulness en agile werken te combineren. Ze lijken misschien verschillend van te zweverig tot te zakelijk. Maar voor mij zijn dit beiden de meest krachtige manieren gebleken om positief en opbouwend stap voor stap te werken aan de toekomst en daarmee geluk! Ze vullen elkaar perfect aan! Graag bied ik jou met dit speciale programma de kans dit ook te ervaren!

Wat kun je verwachten?

Alles start met jouw vraag: Waar zit je mee, waar wil je aan werken, wat wil je graag bereiken?

We maken vrijblijvend kennis en bespreken of het programma kan helpen om antwoord te vinden op je vraag. Eigenlijk is de kennismaking al een eerste stap. Scherp krijgen van je vraag en vaststellen wat je nodig hebt om dit te bereiken.

Daarna start het programma van 6 weken. Hierin 3 individuele sessies van een uur waarin we stap voor stap werken aan jouw vraag. En dat kan ook af en toe een stap op de plaats of terug zijn. Maar overall zul je merken dat je voortgang ervaren. Daarnaast 6 gezamenlijke sessies van een uur, waarin elke keer een onderwerp besproken zal worden vanuit agile werken of mindfulness. Ook zullen we daarin altijd een oefening doen om ervoor te zorgen dat jij gaat ervaren wat voor jou de beste manier is om even stil te staan.

Als extra stuur ik je graag een mindful pakket toe, met o.a. een bullet journal en de bundel Minfulness in het veld van aandacht van Jolien Posthumus. Dit om naast online ook fysiek iets moois te kunnen overhandigen. 

Kan ik elk moment instromen?

Je kunt elke 2 weken instromen. In totaal volg je 6 weken lang het programma. Precies lang genoeg om de manier eigen te maken. Eigenlijk een soort nieuwe routine

Elke 2 weken vormen zich één of meerdere groepen. Daarbij werk ik graag met maximaal 5 deelnemers zodat veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Uiteraard kun je naast individueel ook altijd met je team deelnemen. 

 

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn €247 euro. Voor particulieren en zzp is dit inclusief btw. Voor zakelijke klanten is dit excl. btw.

Dit is echt een speciale prijs omdat het een nieuw programma is en ik online minder kosten maak. En als extra stuur ik je graag als welkomskado het mindful pakket t.w.v. € 30 per post toe.

Heb je vragen of wil je deelnemen? Ik hoor graag je vraag of wens! Kennismaken is altijd vrijblijvend.

  • LinkedIn
  • Stilte Inzicht en Inspiratie
  • Instagram

Blijst - Training & Advies - Henriëtte Dierckxsens - 06-57300237 - Postadres Van Bemmelstraat 59 3818 PB Amersfoort - Henriette@blijst.nl - KvK 67758940 VMBN-registratienr: 20181195