Reïntegratie begeleiding

Deze coaching is speciaal voor medewerkers die te maken hebben met langere tijd afwezigheid door ziekte of verlof. Rustig aan de slag, zodat weer werk goed blijft voelen.

 

Tijdens de coaching worden mindfulness oefeningen ingezet om stil te staan bij hoe het met je is. Krijg je nieuwe inzichten. En via het opmerken en met kwaliteit van aandacht ben je bewust van de ruimte die je hebt en de keuzes. Goed zorgen voor jezelf staat daarbij centraal.

Vrijblijvend kennismaken en dit gesprek is echt bedoeld om te bepalen welke vraag je hebt en of mindful coaching je daarbij kan helpen en wat het verwachte aantal sessies is. Uiteraard geef ik je graag eerste tips mee ook als je besluit de coaching niet te gaan doen.

Hoe helpt mindfulness bij reintegratie?

 

Tijdens terugkeer na ziekte is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Het is fijn weer aan het werk te gaan, maar tegelijk word je weer geconfronteerd met de werkdruk, grenzen (h)erkennen, samenwerking, etc. Af en toe stil staan bij hoe het gaat is dan effectief. 

Zelf heb ik ervaring dat als je op een goed tempo terugkeert op de werkvloer jij daar als persoon, maar ook je collega's en de werkgever erg bij gebaat zijn. Door mindful aan de slag te gaan, kun je weer met plezier werken en zorg je voor een goede, stevige balans.

Voor de coaching ben je welkom in Amersfoort, maar ook op andere locaties of incompany kunnen de sessies aangeboden worden.

Op weg naar vertrouwen en weer stralen!

Inclusief:​

√ Vrijblijvend kennismaken

√ 3 tot 9 sessies van 1,5 uur

√ Mooie locatie in Amersfoort

√ Individueel

√ Persoonlijke ondersteuning

Start in overleg

 

Kosten € 200 incl btw per sessie

Betaalt je werkgever? Dan is het tarief € 200 excl btw per sessie

 

Wil je op de andere locatie afspreken?

Ik breng €0,50 reis en tijdkosten in rekening en eventuele huur