Mensen die werken in Open Office

Mindfulness voor bedrijven en organisaties: De kracht van aandacht

Ontspannen werken - Meer bereiken

De kracht van aandacht en ervaren wat even stilstaan kan brengen: (on)rust, focus, stress verminderen, meer energie, inspiratie krijgen... Juist voor bedrijven en organisaties kan mindfulness veel brengen. In de hectiek van de werkdag ruimte maken voor ontspanning en vooral ook persoonlijke ontwikkeling.

Een mooie kennismaking of verdieping geven, kan met een workshop of lunchwandeling. Een training kan nog meer inzicht geven. Graag bespreek ik de mogelijkheden.

Mijn droom is dat de tafel van zijn net zo belangrijk wordt als rekenen. 3x6 krijgen we jong erin gestampt, terwijl we als volwassenen niet altijd weten om te gaan met tegenslagen in het leven. Daarom zet ik mij in voor DE TAFEL VAN ZIJN en ben ik werkzaam voor Mindful Onderwijs.

Mindful Onderwijs ziet een maatschappij voor zich waarin het inbouwen van rustmomenten, privé, op school en op het werk, een vanzelfsprekendheid is. In verbinding met leerlingen, ouders, leerkrachten, de buurt: It takes a village to raise a child. 

Heb je vragen over mindfulness in het onderwijs? Neem dan graag contact op.

 

Onlangs kreeg DE TAFEL VAN ZIJN een mooie vermelding in het boek Ministeries voor de Nieuwe Tijd samengesteld door Petra Hiemstra. 

tafelvanzijnlogo2 .jpg
 

Afhankelijk van de tijd en wat aandacht nodig heeft, zullen uitleg en oefeningen uit de flow van de MBSR Mindfulness training in de sessie aan bod komen. Opmerken, focus, mindset, veerkracht & bewuste keuzes maken. Aangevuld met onderwerpen die het werk raken, zoals plannen en communicatie. Mindfulness inbedden in de dagelijkse hectiek.

De Mindfulness training is inclusief:​

√ Kennismakingsgesprek en persoonlijke begeleiding

√ Werkboek, oefeningen en audio

√ 6 wekelijkse sessies van 1,5 uur

√ In company, op locatie of online

√ Min 5, max 12 personen

Kosten € 600 per deelnemer en reis & tijdkosten van € 0,50 per km. 

Similing Team

" Henriette heeft aan mijn medewerkers 8 weken lang tussen de middag een mindfulness training gegeven. Het bracht inzicht en rust met zich mee. En voor vele opende het de ogen hoe je bepaalde patronen kunt doorbreken door er bewust mee om te gaan. Een training die ik iedereen kan aanbevelen."

Meer reviews

​Voor organisaties is advies het aanbod in company aan te bieden. Het voordeel van aanbod op de werkvloer is dat je merkt hoe mindfulness toegepast kan worden in de hectiek van de dag. Ook kun je elkaar stimuleren. 

Voor het beste effect is motivatie, aanwezigheid en thuis dagelijks een kwartier oefenen nodig.

 

Deelnemers ervaren vaak meer energie, focus, minder afgeleid zijn, betere balans werk privé. Het gevoel weer zelf achter het stuur te staan ipv geleefd te worden door de waan van de dag.

Is de training te intensief of wil je eerst kennismaken of juist ervaring verdiepen, dan is een workshop of lunchsessie meer geschikt.

  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Blijst

Henriëtte Dierckxsens

06-57300237

Henriette@blijst.nl

 

Van Bemmelstraat 59 

3818 PB Amersfoort

 

KvK 67758940

VMBN-registratie: 20181195