Mensen die werken in Open Office

Mindfulness voor bedrijven en organisaties: De kracht van aandacht

Ontspannen werken - Meer bereiken

De kracht van aandacht en ervaren wat even stilstaan kan brengen: (on)rust, focus, stress verminderen, meer energie, inspiratie krijgen... Juist voor bedrijven en organisaties kan mindfulness veel brengen. In de hectiek van de werkdag ruimte maken voor ontspanning en vooral ook persoonlijke ontwikkeling.

Een mooie kennismaking of verdieping geven, kan met een workshop of lunchwandeling. Een training kan nog meer inzicht geven. De basis voor de mindfulness training is de training voor particulieren. Deze is aangepast naar de werksituatie, zoals onderwijs of bedrijfsleven. Ook de oefeningen zijn korter, zodat deze makkelijk kunnen worden ingepast in de dagelijkse hectiek. Qua duur lang genoeg voor effect. De mogelijke positieve effecten van de training zijn wetenschappelijk bewezen. Graag bespreek ik de mogelijkheden.

 

De Mindfulness training is inclusief:​

√ Kennismakingsgesprek en persoonlijke begeleiding

√ Werkboek, oefeningen en audio

√ 6 wekelijkse sessies van 1,5 uur

√ In company, op locatie of online

√ Min 5, max 12 personen

Kosten € 600 per deelnemer en reis & tijdkosten van € 0,50 per km. 

Similing Team

" Henriette heeft aan mijn medewerkers 8 weken lang tussen de middag een mindfulness training gegeven. Het bracht inzicht en rust met zich mee. En voor vele opende het de ogen hoe je bepaalde patronen kunt doorbreken door er bewust mee om te gaan. Een training die ik iedereen kan aanbevelen."

Meer reviews

​Voor organisaties is advies het aanbod in company aan te bieden. Het voordeel van aanbod op de werkvloer is dat je merkt hoe mindfulness toegepast kan worden in de hectiek van de dag. Ook kun je elkaar stimuleren. 

Voor het beste effect is motivatie, aanwezigheid en thuis dagelijks een kwartier oefenen nodig.

 

Deelnemers ervaren vaak meer energie, focus, minder afgeleid zijn, betere balans werk privé. Het gevoel weer zelf achter het stuur te staan ipv geleefd te worden door de waan van de dag.

Is de training te intensief of wil je eerst kennismaken of juist ervaring verdiepen, dan is een workshop of lunchsessie meer geschikt. Ook een keer vrijblijvend sparren is mogelijk. Over hoe aandacht meer kan betekenen voor een individu of de organisatie. Ik denk graag mee. 

 

De waarde van aandacht staat centraal. In de breedste zin: van persoon tot organisatie en van strategisch tot praktisch. Met kleine stappen veel bereiken. Aandacht voor jezelf, elkaar, focus, vergaderen, etc. Om tot slot echte aandacht binnen de organisatie, leveranciers en klanten te ervaren.

 

 

Mindfulness of aandacht onderdeel maken van een leiderschapsprogramma. Mindfulness inzetten voor iemand die te maken heeft met ziekte of verlof. Na een periode van afwezig zijn weer vertrouwen krijgen en stralen!

 

En mindful coaching voor wie antwoord zoekt op vragen, bijvoorbeeld over een loopbaan. Het antwoord heb je vaak al, maar je neemt de tijd niet om het te vinden. 

 

 
Meer over:
Ervaringen deelnemers
Blijf op de hoogte via:
volg me via social media
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Blijst

Henriëtte Dierckxsens

06-57300237

Henriette@blijst.nl

 

Van Bemmelstraat 59 

3818 PB Amersfoort

 

KvK 67758940

VMBN-registratie: 20181195