Golven

Mindfulness training

Je kunt de golven niet stoppen, maar wel leren surfen!

Met meer rust, focus en plezier aan het werk zijn. Of meer genieten van het moment? Tijdens de mindfulness training leer je hoe aandacht werkt, train je opmerkzaamheid, verbeter je de kwaliteit van aandacht, stress verminderen en ga je bewust kiezen ipv doorgaan op de automatische piloot. Even tijd nemen voor jezelf om persoonlijk te ontwikkelen. Lees hier meer over Mindfulness

Ik werk graag met kleine groepen en vind het belangrijk regelmatig te starten en dat veel persoonlijke aandacht mogelijk is. Dit heeft nu ook als voordeel dat we bij nieuwe maatregelen of ziekte(verschijnselen) ook makkelijker kunnen aanpassen wanneer dit nodig is.

De mindfulness training, ook wel MBSR genoemd, bestaat al jarenlang en is de beste manier voor persoonlijke groei gebleken voor velen! Anders omgaan met oude patronen. Met aandacht meer resultaat behalen!

Speciaal voor jongeren bied ik de training ook. Daarin meer aandacht voor thema's die spelen op deze leeftijd, zoals beter slapen, zelfvertrouwen, faalangst, stress, etc.  

In 8 weken inzicht en praktische handvatten krijgen:​

een kennismakingsgesprek

8 wekelijkse bijeenkomsten

√ een verdiepingssessie

een werkboek

persoonlijke ondersteuning 

√ in mooie ruimte Amersfoort of online

De duur van de wekelijkse bijeenkomst is:

- 1,5 uur voor individuele training

2,5 uur voor groepstraining

De kosten van de mindfulness training zijn € 450 voor deelnemers vanaf 18 jaar. 

 

Voor jongeren (14 - 18 jaar) zijn de kosten € 250. De sessies duren 1,5 uur zowel individueel als in groepstraining.

En heb je wensen mbt de data, de lengte, andere locatie, incompany, etc? In overleg kan een aangepast programma opgesteld worden.

_edited.jpg

 

Soms is tijd nodig om te ontpoppen tot iets moois

8 weken klinkt misschien lang. Maar aandacht trainen vraagt tijd. Soms wordt de vergelijking met een sportschool gemaakt. Spieren moet je ook sterk maken met oefeningen. Of de metamorfose van een cocon tot vlinder daar is geduld voor nodig. De training volgt 8 weken een flow die wereldwijd al tientallen jaren bijna altijd succesvol gebleken.

De training vind plaats in mijn ruimte in de Muurhuizen Amersfoort of online vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Motivatie, aanwezigheid en thuis dagelijks een half uur tot uur oefenen is nodig voor het beste effect. Na aanmelding volgt altijd een kennismakingsgesprek om te bespreken of de training passend is. Dus aanmelding is altijd vrijblijvend. 

Vaak wordt de training deels vergoed door de werkgever of de zorgverzekeraar. Klik hier voor een overzicht. Check altijd bij je verzekeraar of dit ook voor jou zo geldt. Als mindfulness trainer ben ik categorie 1 gecertificeerd bij de VMBN. Voor oud deelnemers geef ik graag € 100 korting als ruimte is in de groep.

Passen de data niet of wil je eerst een keer kennismaken of een andere wens? Ik hoor het graag. De aanmelding is altijd vrijblijvend. Wil je de training in company boeken, kijk dan bij Zakelijk 

 

Agenda mindfulness training

Start Mindfulness training individueel:

In overleg starten we op passend moment. Graag maak ik vrijblijvend kennis.

Start Mindfulness training voor volwassenen:

Vrijdag 10 september om 10:30 uur - 13:00 uur 

Donderdag 30 september om 19:30 uur - 22:00 uur

Start Jongeren training van 14 tot 18 jaar:

Woensdag 8 september om 16 uur - 17:30 uur

De sessies zijn wekelijks en 8 keer achter elkaar. Na de zesde sessie is een verdiepingssessie op zaterdag of zondag.

 

De ruimte is onderdeel van een prachtig, karakteristiek monumentaal pand aan de Muurhuizen. Het was ooit een oud weeshuis Marienweerd. Het adres is Nieuweweg 4 te Amersfoort. Met de fiets of OV goed bereikbaar. Parkeren kan gratis in de omliggende wijken of betaald dichterbij.

 
 

Meld je nu vrijblijvend aan!

 

Ik neem contact op voor een (telefonische) kennismaking. In het gesprek is ruimte voor toelichting en vragen. Als de training passend is en je nog steeds gemotiveerd bent om deel te nemen, dan pas wordt je aanmelding definitief.

Bedankt voor de interesse!

Ik zal binnen een werkdag contact opnemen.

Hartelijke groet, Henriette

 
Meer over:
Blijf op de hoogte via:
volg me via social media
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Blijst

Henriëtte Dierckxsens

06-57300237

Henriette@blijst.nl

 

Van Bemmelstraat 59 

3818 PB Amersfoort

 

KvK 67758940

VMBN-registratie: 20181195