Workshop of Lunchsessie

Vaak beginnen we de werkdag met energie, maar gaan moe richting huis. Of zoals nu tijdens corona zitten de hele dag online en gaan van meeting naar meeting zonder even pauze te nemen. De workshop of de lunch is een mooi moment om in korte tijd met collega's het effect van even stilstaan te laten ervaren.

 

Je neemt met elkaar bewust de tijd om op te merken hoe het gaat en vaak geeft dat inzicht, rust, maar ook inspiratie om de dag bewuster voort te zetten. Naast een oefening altijd kort uitleg, zodat ieder de sessie kan vertalen naar de dagelijkse werkzaamheden. Thema’s die aandacht vragen zoals: focus, werkdruk, communiceren; pauzeren en energiebalans. 

Even opladen midden op de dag!

In korte tijd inzicht en praktische handvatten krijgen:​

√ Vrijblijvend kennismaken

√ Sessie met thema van een half uur tot 3 uur

√ Incompany, online, wandelend of op locatie

√ Op stoelen is goed, meditatiekussen indien gewenst

√ Geen speciale kleding nodig

√ Max 20 personen

Kosten vanaf € 150 excl btw. Ik breng €0,50 reis en tijdkosten in rekening en eventuele huur of inkoop lunchpakketten  

Landgoed-de-Horst-F-site.jpg

" Henriëtte heeft in september een viertal workshops Mindfulness gegeven voor de mensen van onze afdeling binnen Rabobank. In totaal hebben 80 collega's een introductie gehad in Mindfulness en wat het voor je kan doen (zowel in een werkomgeving als in de privé omgeving).

 

Indrukwekkend om te zien dat collega's druk/hectisch binnen kwamen (volledig in de waan van de dag) en na afloop in alle rust (en zeer tevreden) vertrokken.

 

De feedback vanuit de collega's ten aanzien van de workshop en ten aanzien van Henriëtte als docent is alleen maar positief geweest. De workshops waren zeer leerzaam, met veel nuttige (en zeer makkelijk toepasbare) oefeningen. Ik beveel de workshop dan ook zeker aan."

Meer reviews

Collega's die samenwerken

De sessies kunnen binnen, maar ook buiten plaatsvinden tijdens een wandeling. Een mooie combi mindfulness en gezond bewegen. Ook kan ik een locatie regelen indien gewenst. 

 

Deelnemers ervaren het vaak erg prettig om in korte tijd rust te vinden en inzichten te krijgen. Een sessie in een reeks aanbieden, levert een groter effect. Een uur is voldoende om deelnemers te laten ervaren wat mindfulness kan brengen. Meer tijd geeft de mogelijkheid om verdieping te geven. 

 

Een workshop of lunchsessie is een kennismaking of . Wil je de aandacht echt trainen, stilstaan bij automatische patronen en bewust keuzes maken, meer focus en energie ervaren. Kies dan voor de training.

  • LinkedIn
  • Stilte Inzicht en Inspiratie
  • Instagram

Blijst Training & Advies - Henriëtte Dierckxsens - 06-57300237 - Van Bemmelstraat 59 3818 PB Amersfoort - Henriette@blijst.nl - KvK 67758940 VMBN-registratienr: 20181195