Mindfulness op jouw plek en moment!

Online met aandacht

We leven in een onzekere tijd. Werken veel vanuit huis.

 

Het is zeker nu niet altijd haalbaar qua energie, tijdstip of locatie aanwezig te zijn bij een mindfulness sessie. Voor wie even pauze wil nemen tijdens het werk, in de hectiek van de dag, een introductie zoekt of de kracht van aandacht ervaren.

 

Ontspanning, nieuwe energie en focus kunnen krijgen? Je hebt de keuze tussen audio en live sessies. Ook de mindfulness training en de verdieping zijn online te volgen. Kijk op de pagina of neem graag contact op.

Mindful Momenten live zijn 1x per week. De nieuwe data volgen eind augustus.

IVM ZOMERVAKANTIE GEEN BLIJST BREAKS VAN 19 JULI TM 29 AUG

De meditatie wordt je gratis aangeboden. Een kleine bijdrage in de boeddhistische traditie 'Dana' is welkom, uiteraard alleen als je daar zelf ook blij van wordt. Voor mij is het belangrijkste om je de kans te geven te ervaren wat de kracht van aandacht is! Na aanmelding ontvang je de inloggegevens.

Doe je regelmatig mee aan deze Momenten en wil je meer verdieping? Ik bespreek graag de mogelijkheden. Het is ook mogelijk de mindfulness training online te volgen of een op maat traject te starten.

De Blijst Breaks lopen ook via het samenwerkingsverband Mindful Netwerk. Meerdere trainers bieden regelmatig mooie meditaties aan. Je kunt wekelijks een mail ontvangen met de agenda. Ook kun je voor €30 per jaar toegang krijgen tot alle meditaties uit het archief. Voor nieuwe meditaties, maar ook om een meditatie nog eens te beluisteren.

Ook geef ik regelmatig een meditatie via Meditatie.live.

Dit platform bied tegen een kleine bijdrage ook dagelijks online meditaties inclusief een archief. De meditaties worden gegeven door diverse trainers en zijn allemaal gericht op ontspanning en aandacht trainen. 

 

Het online geven van meditaties is voor mij echt een hele mooie manier gebleken om mensen te bereiken gewoon thuis en op het moment dat ieder het beste past. Wil je dit een keer proberen, dan kun je je aanmelden via onderstaande button. De maand stopt vanzelf.

De introductie video van mij voor Meditatie.live

Meer over:
Blijf op de hoogte via:
volg me via social media
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Blijst

Henriëtte Dierckxsens

06-57300237

Henriette@blijst.nl

 

Van Bemmelstraat 59 

3818 PB Amersfoort

 

KvK 67758940

VMBN-registratie: 20181195

" 2020 was voor mij om meerdere redenen een hectisch jaar. Daarom was ik op zoek naar meer rust in mijn hoofd én lijf. Het fenomeen 'mindfulness' kende ik wel, maar het kwam bij mij nog niet van de grond. Ik zocht iemand om een goede start mee te maken.

 

Online kwam ik uit op Henríëtte. We hebben samen 8 1-op-1 online sessies gehad - voor mij als jonge moeder ideaal! 's Avonds als de kleine sliep, kroop ik achter de laptop en nam Henriëtte mij mee. In kleine stapjes heeft Henriëtte mij kennis laten maken met de oefeningen en theorie waar mindfulness uit bestaat.

Wat heeft het mij opgeleverd? Meer in het moment zijn, met gerichte aandacht. Milder zijn voor mijzelf (én anderen :)). Ook de woorden 'vertrouwen en loslaten' neem ik mee. Ik pas de adem-pauzes vaak toe en neem voor het slapen in bed tijd voor een meditatie. Al met al ervaar ik meer rust en weet ik wat ik kan doen om me weer te herpakken. Daarom beveel ik het zeker aan: de online sessies leveren heel veel op en 1-op-1 is erg fijn voor de volle aandacht!"

Meer reviews