top of page
Tijd voor een pauze moment

Mindfulness op jouw plek en moment!

Online: de kracht van aandacht

Het is niet altijd haalbaar qua energie, tijdstip of locatie aanwezig te zijn bij een mindfulness sessie. Voor wie toch even pauze wil nemen tijdens werk of in de hectiek van de dag? Kennismaken of de ervaring verdiepen? 

 

Ontspanning, nieuwe energie en focus kunnen krijgen? Je hebt de keuze tussen audio en live sessies. 

Je kunt online deelnemen aan het verdiepingsprogramma of een mindfulness training volgen. De Mindful Momenten worden aangeboden op Meditatie.live. Na inschrijving heb je toegang tot live sessies van Blijst, maar ook andere trainers.

De meditatie wordt je gratis aangeboden. Een kleine bijdrage in de boeddhistische traditie 'Dana' is welkom, uiteraard alleen als je daar zelf ook blij van wordt. Voor mij is het belangrijkste om je de kans te geven te ervaren wat de kracht van aandacht is! Na aanmelding ontvang je de inloggegevens.

Ook geef ik regelmatig een langere meditatie via Meditatie.live. Dit platform bied tegen een kleine bijdrage ook meditaties uit het archief.

 

De meditaties worden gegeven door diverse trainers en zijn allemaal gericht op ontspanning en aandacht trainen. 

 

Het online geven van meditaties is voor mij echt een hele mooie manier gebleken om mensen te bereiken gewoon thuis en op het moment dat ieder het beste past.

De introductie video van mij voor Meditatie.live

Meer over:
Ervaringen deelnemers
Blijf op de hoogte via:
volg me via social media
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Blijst

Henriëtte Dierckxsens

06-57300237

Henriette@blijst.nl

 

Van Bemmelstraat 59 

3818 PB Amersfoort

 

KvK 67758940

VMBN-registratie: 20181195

" 2020 was voor mij om meerdere redenen een hectisch jaar. Daarom was ik op zoek naar meer rust in mijn hoofd én lijf. Het fenomeen 'mindfulness' kende ik wel, maar het kwam bij mij nog niet van de grond. Ik zocht iemand om een goede start mee te maken.

 

Online kwam ik uit op Henríëtte. We hebben samen 8 1-op-1 online sessies gehad - voor mij als jonge moeder ideaal! 's Avonds als de kleine sliep, kroop ik achter de laptop en nam Henriëtte mij mee. In kleine stapjes heeft Henriëtte mij kennis laten maken met de oefeningen en theorie waar mindfulness uit bestaat.

Wat heeft het mij opgeleverd? Meer in het moment zijn, met gerichte aandacht. Milder zijn voor mijzelf (én anderen :)). Ook de woorden 'vertrouwen en loslaten' neem ik mee. Ik pas de adem-pauzes vaak toe en neem voor het slapen in bed tijd voor een meditatie. Al met al ervaar ik meer rust en weet ik wat ik kan doen om me weer te herpakken. Daarom beveel ik het zeker aan: de online sessies leveren heel veel op en 1-op-1 is erg fijn voor de volle aandacht!"

Meer reviews

bottom of page