top of page
Strand kijkduin

Stiltedag aan zee

Heerlijk uitwaaien op het strand. Op deze dag kun je deelnemen aan verschillende oefeningen o.a. een wandeling in stilte op het strand en meditaties. Er is ook ruimte om zelf de tijd in te vullen met wandelen, schilderen, lezen, schrijven... Belangrijkste is dat je de dag naar jouw wens invult.

Of je de dag nu persoonlijk volgt of zakelijk... Vaak nemen we de tijd hier niet voor. Terwijl even stilstaan en afstand nemen zo waardevol kan zijn. Ontspanning, nieuwe energie en inzicht in hoe het gaat en vanuit daar een volgende stap zetten.

Blijst maakt gebruik van een mooie locatie aan zee. Het is een rustig en relaxed plekje. In stilte is tijd voor oefeningen en vrije tijd! In het verste hoekje van Scheveningen en met de toepasselijke naam Het Puntje. Een teken om even te stoppen.

Je kunt de golven niet stoppen,
maar wel leren surfen

Een kado aan jezelf voor € 95 incl. btw*:

 • Ontvangst vanaf 10 uur

 • Programma van 10:30 - 17:30​

 • Koffie/thee/water en wat lekkers

 • Heerlijke lunch

 • Locatie direct aan het strand

 • Eigen ruimte met matjes en kussens

 • Max 10 personen

Graag tot ziens op het strand! 

Stiltedag aan zee

Agenda Stiltedag aan Zee

Elk jaar organiseer ik zo'n 3 tot 5 dagen. Elke dag is weer anders. Altijd tijd voor jezelf! Dat geeft meestal ontspanning en inspiratie. Voor 2024 kun je nog meedoen op:

 • maandag 17 juni (vol, alleen reservelijst)

 • dinsdag 1 oktober (nog 4 plekjes vrij)

Graag ontvang ik je aan zee voor een heerlijke dag voor jezelf en samen in stilte. Na aanmelding ontvang je een paar weken van te voren praktische informatie over de dag. Mocht je niet dit jaar, maar in 2025 willen meedoen, geef dat graag alvast aan!

"Een Stiltedag wordt nog weleens gezien als een luxe, maar eigenlijk is het een pure noodzaak om die met enige regelmaat in te plannen. En dat doe ik dan ook graag bij Henriette.

 

Op een geweldige plek aan het strand waait mijn hoofd leeg en maak ik plaats voor nieuwe energie en verrassende inzichten en leuke, spannende ideeën. 

 

Afstand en stilte op een ongedwongen manier geleid door Henriette, die op haar bijzondere relaxte manier van zijn, je heel snel de waan van de dag doet vergeten en je brengt naar een ontspannen level. Een must do!"

Meer reviews

Gedicht stiltedag aan zee

Heb je vragen over de Stiltedag of wil je de dag kado geven? Neem dan graag contact op.

 

* In verband met toegenomen kosten is de prijs per 1 augustus 2023 verhoogd. Oud deelnemers aan de Stiltedag aan Zee ontvangen altijd € 10 euro korting.

Naast deze data biedt Blijst de dag ook zakelijk als inspiratiedag aan. Met collega's uitwaaien en stilte combineren met brainstorm of goed gesprek. Echt tijd hebben voor jezelf, het team en/of de organisatie. Neem contact op om de wensen te bespreken.

 

Kun je niet wachten? Blijst organiseert ook stiltedagen in Amersfoort. Zie de agenda

Meer over:
Ervaringen deelnemers
Blijf op de hoogte via:
volg me via social media
 • Gray LinkedIn Icon
 • Grijs Facebook Icon
 • Gray Instagram Icon

Blijst

Henriëtte Dierckxsens

06-57300237 - Henriette@blijst.nl

Locatie: Nieuweweg 4 te Amersfoort

Postadres: Van Bemmelstraat 59 

3818 PB Amersfoort

 

KvK 67758940

VMBN-registratie: 20181195

Algemene voorwaarden en privacy statement

bottom of page