Stiltedag aan zee

Heerlijk uitwaaien op het strand. Op deze dag kun je deelnemen wanneer je dat wilt aan verschillende oefeningen o.a. een wandeling in stilte op het strand en meditaties. Er is ook ruimte om zelf de tijd in te vullen met wandelen, schilderen, lezen, schrijven... Belangrijkste is dat je de dag naar jouw wens invult.

Naast dat je deze dag privé kunt boeken, bied ik de dag ook zakelijk aan. Even met collega's uitwaaien en stilte combineren met gesprekken. Echt tijd hebben voor jezelf, het team en/of organisatie.

En of je de dag nu persoonlijk volgt of zakelijk... Vaak nemen we hier de tijd niet voor, terwijl even stilstaan en afstand nemen zo waardevol kan zijn. Ontspanning, nieuwe energie en inzicht in hoe het gaat en vanuit daar een volgende stap kunnen zetten.

We zoeken vaak antwoorden buiten onszelf. Terwijl de beste antwoorden vaak in jezelf zitten. Je weet het vaak wel, maar neemt de tijd niet om te luisteren. Heel fijn om deze ruimte op een stiltedag aan zee te kunnen geven aan deelenemers. 

Blijst is ooit heel agile begonnen met een stiltedag aan zee. Daarom is deze dag voor mij ook altijd een kadootje. Het stille strand, de zee en met elkaar de dag beleven!

Je kunt de golven niet stoppen, maar wel leren surfen

Inclusief:​

√ Programma van 10:30 - 17:30

√ Lunch, koffie, thee, sap en fruit

√ Millers Beach, Kijkduin

√ Max 6 personen

 

Kosten € 77 per persoon incl btw 

 

Zakelijk bespreek ik graag de wensen en mogelijkheden. Qua locatie kan deze dag incompany of op locatie georganiseerd worden.

 

  • LinkedIn
  • Stilte Inzicht en Inspiratie
  • Instagram
DOWNLOAD.png

Blijst - Training & Advies

Henriëtte Dierckxsens

Postadres Van Bemmelstraat 59

3818 PB Amersfoort

06-57300237 - Henriette@blijst.nl

KvK 67758940

VMBN-registratienr: 20181195