Strand kijkduin.jpg

Stiltedag aan zee

Heerlijk uitwaaien op het strand. Op deze dag kun je deelnemen aan verschillende oefeningen o.a. een wandeling in stilte op het strand en meditaties. Er is ook ruimte om zelf de tijd in te vullen met wandelen, schilderen, lezen, schrijven... Belangrijkste is dat je de dag naar jouw wens invult.

Of je de dag nu persoonlijk volgt of zakelijk... Vaak nemen we de tijd hier niet voor. Terwijl even stilstaan en afstand nemen zo waardevol kan zijn. Ontspanning, nieuwe energie en inzicht in hoe het gaat en vanuit daar een volgende stap zetten.

Je kunt de golven niet stoppen, maar wel leren surfen

Een kado aan jezelf voor € 85 incl. btw*:

✔ Ontvangst vanaf 10 uur

✔ Programma van 10:30 - 17:30​

✔ Lunch, koffie, thee, sap en fruit

✔ Locatie ntb

✔ Max 8 personen

Graag tot ziens op het stille strand! 

* Oud deelnemers ontvangen € 10 korting

Stiltedag aan Zee.jpg

Agenda Stiltedag aan Zee

Blijst zoekt een nieuwe locatie aan zee waar op een rustige en relaxed plekje in stilte tijd is voor oefeningen en vrije tijd! Zodra deze nieuwe plek bekend is, zullen nieuwe data volgen. Je kunt altijd je interesse kenbaar maken. De verwachting is dat vanaf 2023 weer nieuwe dagen volgen! Kun je niet wachten, kijk dan in de agenda voor stiltedagen in Amersfoort.

"Een Stiltedag wordt nog weleens gezien als een luxe, maar eigenlijk is het een pure noodzaak om die met enige regelmaat in te plannen. En dat doe ik dan ook graag bij Henriette.

 

Op een geweldige plek aan het strand waait mijn hoofd leeg en maak ik plaats voor nieuwe energie en verrassende inzichten en leuke, spannende ideeën. 

 

Afstand en stilte op een ongedwongen manier geleid door Henriette, die op haar bijzondere relaxte manier van zijn, je heel snel de waan van de dag doet vergeten en je brengt naar een ontspannen level. Een must do!"

Meer reviews

P7020172.JPG

Heb je vragen over de Stiltedag of wil je de dag kado geven? Neem dan graag contact op.

 

Naast deze data biedt Blijst de dag ook zakelijk als inspiratiedag aan. Met collega's uitwaaien en stilte combineren met brainstorm of gesprek. Echt tijd hebben voor jezelf, het team en/of de organisatie. Neem contact op om de wensen te bespreken.

 

Kun je niet wachten? Blijst organiseert ook stiltedagen in Amersfoort. Zie de agenda

Meer over:
Blijf op de hoogte via:
volg me via social media
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Blijst

Henriëtte Dierckxsens

06-57300237

Henriette@blijst.nl

 

Van Bemmelstraat 59 

3818 PB Amersfoort

 

KvK 67758940

VMBN-registratie: 20181195