Stiltedag aan zee

Heerlijk uitwaaien op het strand. Op deze dag kun je deelnemen aan verschillende oefeningen o.a. een wandeling in stilte op het strand en meditaties. Er is ook ruimte om zelf de tijd in te vullen met wandelen, schilderen, lezen, schrijven... Belangrijkste is dat je de dag naar jouw wens invult.

Of je de dag nu persoonlijk volgt of zakelijk... Vaak nemen we de tijd hier niet voor. Terwijl even stilstaan en afstand nemen zo waardevol kan zijn. Ontspanning, nieuwe energie en inzicht in hoe het gaat en vanuit daar een volgende stap zetten.

Je kunt de golven niet stoppen, maar wel leren surfen

Een kado aan jezelf voor € 85 incl. btw:

Ontvangst vanaf 10 uur

 Programma van 10:30 - 17:30

✔ Lunch, koffie, thee, sap en fruit

 Millers Beach, Kijkduin

 Max 8 personen

Graag tot ziens op het stille strand! Maandag 28 september is volgeboekt. Je bent welkom op maandag 12 april; 10 mei; 14 juni; 13 september en 4 oktober.

Stiltedag aan Zee.jpg

"Een Stiltedag wordt nog weleens gezien als een luxe, maar eigenlijk is het een pure noodzaak om die met enige regelmaat in te plannen. En dat doe ik dan ook graag bij Henriette.

 

Op een geweldige plek aan het strand waait mijn hoofd leeg en maak ik plaats voor nieuwe energie en verrassende inzichten en leuke, spannende ideeën. 

 

Afstand en stilte op een ongedwongen manier geleid door Henriette, die op haar bijzondere relaxte manier van zijn, je heel snel de waan van de dag doet vergeten en je brengt naar een ontspannen level. Een must do!"

Meer reviews

P7020172.JPG

Heb je vragen over de Stiltedag of wil je de dag kado geven? Neem dan graag contact op.

 

Naast deze data biedt Blijst de dag ook zakelijk als inspiratiedag aan. Met collega's uitwaaien en stilte combineren met brainstorm of gesprek. Echt tijd hebben voor jezelf, het team en/of de organisatie. Neem contact op om de wensen te bespreken.

 

Past de maandag niet? Blijst organiseert ook stiltedagen in Amersfoort. Zie de agenda

  • LinkedIn
  • Stilte Inzicht en Inspiratie
  • Instagram

Blijst  - Henriëtte Dierckxsens -

06-57300237 - Van Bemmelstraat 59 3818 PB Amersfoort - Henriette@blijst.nl - KvK 67758940 - VMBN-registratienr: 20181195