top of page

 

Ontspanning vinden

in de dagelijkse hectiek

Soms lijkt het alsof we verslaafd zijn aan actie. Altijd online en druk bezig. Geleefd door de waan van dag. Geen tijd voor een pauze. En wat je doet, vind je niet goed genoeg. En mag je rusten, dan lig je soms wakker. Steeds ben je bezig met de volgende stap. Je spiegelt je met anderen. Het kost je veel energie. En geeft je continue druk of onrust. Je kunt niet meer genieten van het moment. Of gelukkig zijn met wat er nu al is.

Hoe vaak neem je even tijd voor jezelf? Ervaar je de kracht van aandacht?

Blijst biedt ruimte in de vaak hectische wereld waarin we leven. Door aandacht voor jezelf ontstaat ontspanning en inzicht: ruimte voor geluk! ​

 

Het aanbod geeft rust, helpt patronen herkennen, zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, veerkracht, inspiratie en focus. Met een positieve mindset meer bereiken en minder doen. ​​Pure winst! Voor jou privé of op je werk of studie.  

Zelf aan het stuur staan!

Je kunt de golven niet stoppen,

wel leren surfen!

 

Jon Kabat-Zinn

Aanbod

Van moment tot training

Ik laat je de kracht van even stilstaan ervaren. Met volle aandacht in het moment zijn. Dat geeft vaak rust, focus en inzicht! Zodat ruimte ontstaat voor ontspanning en geluk. Privé, op school of op het werk!

 

Het aanbod varieert van een losse oefening tot 8-weekse training. In groepsverband, maar ook individueel. Qua locatie wisselt het van mijn praktijk in Amersfoort tot aan de zee. Ik geef graag mindfulness binnen organisaties.

Voor mij is het belangrijkste een moment tijd voor jou of je team te bieden. Om kennis te maken of juist de ervaring te verdiepen. De mindfulness training (MBSR) is al jarenlang wereldwijd waardevol voor de meeste deelnemers.

 

In 8 weken verandert je manier van leven en werken in positieve zin. Mindfulness kunnen toepassen in de dagelijkse hectiek. Van automatisch reageren naar bewust zijn en genieten in het moment.

Hieronder mijn aabod. Lees meer of kijk in de agenda naar de verschillende momenten waarop ik dit aanbied. Graag tot ziens bij één van deze sessies!

Mindfulness
Training

In 8 weken meer rust, focus en inzicht.

Minder automatische piloot, meer bewust in het leven staan.

              Amersfoort

             ✔ Online

Stiltedag aan Zee

Vrijblijvend programma. Heerlijk uitwaaien op het strand.

Even tijd voor jezelf!

             ✔ Scheveningen

Verdieping Mindfulness

Elke sessie geeft nieuwe inzichten en ervaringen. Samen de mindfulness blijven beoefenen.

          ✔ Amersfoort

          ✔ Online

Stiltewandeling

Wandelen met aandacht voor natuur en natuurlijk jezelf! In Den Treek of de oude binnenstad.

              Amersfoort

           

Online
Mindful Moment

Om kennis te maken of je ervaring te verdiepen. Live of uit archief.

Rustpunt op de dag!

             ✔ Online

Voor organisaties

De kracht van aandacht. Minder doen, meer bereiken. Met focus, veerkracht en inspiratie.

          ✔ In company

          ✔ Online

 

Zo gelukkig mogelijk

met wat er is: Blijst!

Original on Transparent.png

Mijn missie is het leren zijn net zo belangrijk te maken als leren rekenen. En zoveel mogelijk mensen raken met de kracht van aandacht. Gewoon door even stil te staan. Daarom bespreek ik graag je vraag of wens en kunnen we vrijblijvend kijken hoe Blijst invulling kan geven.

Ik weet uit eigen ervaring wat mindfulness kan betekenen. Ik geloof in de kracht van aandacht en beloof daarom als VMBN gecertificeerd cat 1 trainer geen-effect-geld-terug-garantie.

Als opleidingsinstituut ben ik geregistreerd bij het CRKBO. Mijn aanbod zakelijk en particulier gericht op persoonlijk leiderschap en managementontwikkeling mag ik daarom zonder btw in rekening brengen. 

Naast mindfulness trainer ben ik wiskunde docent. Deze combi draagt bij aan mijn missie om al jong deelnemers te bereiken!

Ik werk samen om te groeien en de kwaliteit en continuïteit te borgen. Met trainers mindfulness of aanvullende expertises waar nodig. Ik ben aangesloten bij Mindful Onderwijs, Meditatie.live, De Tafel van Zijn en Mindful Netwerk en lid van de VMBN.

Ik werk het liefst met kleine groepen of individueel, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer.

 

Ik ben bekend met de hectiek van de werkvloer en heb een professionele en praktische aanpak. Mensen raken met stilte doe ik graag. Dat enthousiasme straal ik uit. Lees meer over mij en Blijst.

 

Blijst voldoet aan alle eisen voor VMBN categorie 1 certificering. Vaak is vergoeding mogelijk vanuit de ziektekostenverzekering. Ook de werkgever, belastingdienst of UWV geeft vaak (gedeeltelijk) vergoeding.

 

Mochten kosten een probleem zijn, dan hoor ik het graag om de mogelijkheden te bespreken. 

CRKBO_Instelling.jpg
Knipsel2.PNG
VMBN_logo (1).png
Logo Meditatie LIVE.png
logo-M-N-brengt-samen881x230.png
Blijst Magazine

Download gratis het Blijst Magazine met tips en inspiratie! En blijf op de hoogte van de activiteiten. Na verzenden ontvang je online toegang.

Voorkant Herst 2020_edited.jpg
Blijf op de hoogte via:
volg me via social media
  • Gray LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
Meer over:
Ervaringen deelnemers

Henriëtte Dierckxsens

06-57300237

Henriette@blijst.nl

 

Van Bemmelstraat 59 

3818 PB Amersfoort

 

KvK 67758940

VMBN-registratie: 20181195

Algemene voorwaarden

Privacy reglement

Klachtenprocedure

Original on Transparent.png
bottom of page